Aankondiging van de docentenbijeenkomst MediterraNed in Salamanca, 9-11 maart 2016

door E. Vissers / 16 september 2015

Het is weer zover! Van 9 tot en met 11 maart 2016 zal de II Bijeenkomst MediterraNed van docenten Neerlandistiek in Zuid-Europa, Israël en Turkije plaatsvinden in het mooie Salamanca.

We hebben ook nog eens een mooi thema bedacht voor deze week: (Ver)talen: De Impact van vertalingen in Literatuur, politiek en het onderwijs. Alle lezingen en bijdragen zullen dus volledig rond dit thema draaien. Op dinsdag 8 maart organiseren we ook een nascholing i.v.m. Language courses for Specific Purposes (LSP), waarin enkele specialisten ons inlichten over wat zo'n lessen inhouden, hoe je dergelijke cursussen kunt inrichten binnen een instelling en wie de kandidaten zijn voor zo'n cursussen.

Wij kijken alvast enorm uit naar maart en hopen jullie hetzelfde gevoel te geven. Alle verdere informatie vinden jullie in de digitale bibliotheek en op de blog van deze site, of jullie kunnen de organisatoren altijd mailen op het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hopelijk tot snel!