Concert van Lennaert Maes en Chris Carlier aan de Officiële Talenschool Madrid (10 maart 2015)

 door A. Verbiest / 23 februari 2015

 

Lennaert Maes (Leuven, 1978) is een Belgisch liedjesschrijver, presentator en cabaretier. Hij was de frontman van de band Lenny & De Wespen en staat vanaf 2010 op de planken onder zijn eigen naam.
Lennaert studeerde Germaanse talen in Leuven en begon op te treden in het Nederlands.
Chris Carlier is arrangeur, componist en contrabassist. Hij studeerde klassieke gitaar. Hij speelt de contrabas in verschillende banden (Cro Magnon, De Bonski's, Les Confrères de Saint Lazaire). Hij is theatercomponist en geeft les op elektrische gitaar.

Voor studenten Nederlands in binnen- en buitenland heeft Lennaert workshops en concerten verzorgd waarbij het talige aspect altijd werd benadrukt. Hij zou dan ook met recht een taalvirtuoos genoemd kunnen worden die zich makkelijk kan aanpassen aan het niveau en de behoeftes van het publiek.
De studenten Nederlands in Jakarta, Coïmbra, Gent of Zeist weten zijn liedjes nog steeds mee te zingen en dit concert in Madrid zal hopelijk hetzelfde effect teweegbrengen.


Voor verdere informatie zie: www.eoidiomas.com | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.lennaertmaes.be

Salón de Actos | Escuela Oficial de Idiomas | calle Jesús Maestro, 5 | 28003 Madrid